Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso | 250 g |
brambory | 3 ks |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
bílé zelí | 1/4 ks |
sterilizovaný hrášek | 2 lžíce |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
kmín | 1 lžička |
cibule | 1 ks |
olej | |
sůl |
Postup: Čokoládový krém smícháme s višňovou marmeládou, přidáme strouhaný perník a rum... zobrazit recept
Postup: Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a smícháme s konzervou tuňáka. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Nastrouháme si půlku menšího celeru.Do hrnce dáme na kostky nakrájenou slaninu... zobrazit recept
Postup: Palačinky: Z mléka, vajec, mouky a soli ušleháme řidší těstíčko. Na teflonovou... zobrazit recept
Postup: 2 filety ze pstruha dáme do nádoby, kůži dolů. Posypeme jej cibuli nakrájenou... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...